Skip to content
ruttebeton-pijlrechts
arrbol-civiel-r
ruttebeton-pijlrechts
arrbol-civiel-r
Rutte | Transport
Geavanceerd transport, klaar voor de toekomst!

Bouwen in een complex binnenstedelijk milieu vraagt om geavanceerde vervoermiddelen: of het nu gaat om betonmixers, containerwagens, trekkers of knijperwagens. Wij werken met uitzonderlijk materieel, in staat om bouwmaterialen naar de meest complexe bouwplaatsen te transporteren. Onze vrachtwagens zijn uitgerust met de laatste technische snufjes, zoals stuurbare achterassen en camerasystemen voor beter zicht. Een deel ervan is uitgerust met autolaadkranen om ze zelfvoorzienend te maken. Hierdoor is de inzet van andere materieelstukken vaak overbodig wat leidt tot minder vervoersbewegingen.

Ook qua duurzaamheid lopen we graag voorop. Zo bieden we als eerste bedrijf ter wereld elektrisch transport van bouwmaterialen over water aan met een vloot van stille, schone schepen. En voor kleinschalig binnenstedelijk transport maken we gebruik van 100% elektrische pick-ups met laadkraan. Daarnaast zijn onze vrachtwagens uitgerust met schone Euro 6 motoren die draaien op fossielvrije brandstof.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen met jouw volgende logistieke uitdaging? Neem eens contact met ons op, dan drinken we samen een kop koffie.

onze CIRCULAIRE DOCHTERONDERNEMINGEN
City Barging

City Barging biedt een innovatieve en duurzame oplossing voor het vervoer van (bouw)materialen; niet over de weg, maar over water! Met een eigen netwerk van hubs en een vloot van schone, stille schepen beperken we de uitstoot van CO2 en fijnstof tot een minimum en ontlasten we het verkeersnet in de binnenstad.

Naar website
URBAN MINE

Gespecialiseerd in het upcyclen van oud beton en slooppuin tot zand, grind en (hydrateerbaar) cement voor het maken van nieuw betonmortel. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een uniek, gepatenteerd apparaat: de Smart Liberator. De energievoorziening voor dit proces wordt geleverd door een enorm veld van zonnepanelen op het dak van de locatie.

Wij zijn trots op onze innovaties
Social return met échte impact

Een circulaire economie zien wij ook als een inclusieve economie. Als werkgever van meer dan 150 mensen willen wij daarom graag een bijdrage te leveren aan het (her)introduceren van jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Om dit voor elkaar te krijgen zijn wij een “werkend leren” programma gestart, waarbij jongeren na een kort voorschakeltraject in dienst wordt genomen van het praktijkopleidingsinstituut GWW. Na het afronden van een tweejarige opleiding bieden wij hun 100% baangarantie. Inmiddels hebben wij bij de Rutte Groep 20 uitstekend functionerende jongeren in dienst.

Kom werken bij de Rutte Groep!

Ons team bestaat uit mensen met een drive om onze bouw beter en duurzamer te maken. Uit vrijdenkers en omdenkers met nieuwe ideeën, die ze samen met anderen kunnen omzetten in praktische toepassingen. Met een open vizier en een flink doorzettingsvermogen. Ben jij zo iemand, laat het ons weten! We zijn altijd op zoek naar bevlogen professionals; van technisch tekenaars tot werktuigbouwkundigen en ingenieurs. Maar ook milieudeskundigen, uitvoerders, voormannen en stratenmakers. Want samen kunnen wij de bouw veranderen!

Vacatures
Neem contact met ons op

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen je volgende bouwproject écht duurzaam te maken? Bel ons op 020-280 59 50 of vul het onderstaande formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

    Back To Top