Skip to content
ruttebeton-pijlrechts
rg-arrbol-transport-r
ruttebeton-pijlrechts
rg-arrbol-transport-r
Rutte | Civiel
Duurzame totaalontzorger
voor grond- weg- en waterbouw

Bouwen in binnenstedelijk gebied, het wordt steeds complexer. Fijn dat je daarom kunt vertrouwen op een ervaren partner. Een die continue bezig is met het bedenken van nóg slimmere en duurzamere oplossingen om de klus te klaren, hoe ingewikkeld deze ook is. Of het nu gaat over (voor)onderzoek, engineering, weg- of waterbouw: ons team is gek op uitdagingen. Wij zijn bevlogen omdenkers die graag vooroplopen als het gaat om innovatie. We bedenken nieuwe, efficiënte werkwijzen en betere protocollen, maar ontwikkelen soms ook compleet nieuwe machines om te helpen bij de uitvoering van onze projecten.

Ook qua duurzaamheid lopen we graag voorop. Zo bieden we als eerste bedrijf ter wereld elektrisch transport van bouwmaterialen over water aan met een vloot van stille, schone schepen. Voor kleinschalig binnenstedelijk transport maken we gebruik van 100% elektrische pick-ups met laadkraan. Daarnaast zijn onze vrachtwagens uitgerust met schone Euro 6-motoren die draaien op fossielvrije brandstof.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen met de A-Z uitvoering van je volgende civiele uitdaging? Neem eens contact met ons op, dan drinken we samen een kop koffie.

GOED OM TE WETEN
Wij zijn ISO9001/14001, CO2-prestatieladder niveau 5, VCA** en NEN Veiligheidsladder trede 2 gecertificeerd, waardoor alle werkzaamheden qua veiligheid, kwaliteit en milieu aan de hoogste eisen voldoen. Daarnaast voldoen onze medewerkers aan de vereiste scholing- en opleidingseisen.

Onze competenties
1. Engineering

Elk succesvol project heeft een goede voorbereiding nodig en dat kunnen wij als geen ander verzorgen. Of het nu gaat om het in kaart brengen van ondergrondse infra, het met gps inmeten van projecten, het onderzoeken van kustwerken, het intekenen van bouwterreinen of het maken van een compleet bestek op uitvoeringsniveau: onze technisch geschoolde werkvoorbereiders gebruiken de laatste technieken en het nieuwste inmeetmateriaal om een solide plan te maken waarin niets aan het toeval wordt overgelaten.

2. Plaatsen ondergrondse afval-
inzamelingssytemen

Met meer dan 30 jaar ervaring en meer dan 10.000 plaatsingen door heel Nederland zijn wij een van de grote spelers als het gaat om het plaatsen van ondergrondse afvalinzamelingssystemen. Onze vrachtwagens en graafmachines zijn uitgerust met de nieuwste technische snufjes en speciaal ingericht voor het snel en efficiënt uitvoeren van dit specialistische werk. Ons 20 man sterke team van specialisten bestaat uit twee ploegen: een eerste die een proefsleuf maakt en alle bestaande ondergrondse infra in kaart brengt en een tweede die het inzamelingssysteem snel en efficiënt plaatst.

3. Binnenstedelijke maaiveldwerkzaamheden

Werken in een stedelijke omgeving vereist kennis, ervaring en een flinke dosis innovatiekracht. Vaak zijn bouwterreinen lastig bereikbaar en/of bodeminfrastructuren ingewikkeld. Fijn om te weten dat je dan kunt vertrouwen op onze specialisten voor je maaiveldwerkzaamheden en elementverhardingen zoals straat- en rioolwerk of grondverzet. Met state-of-the-art materieel, speciaal ontworpen of gemodificeerd voor het werken in stedelijke gebieden, zorgen we ervoor dat de klus snel en efficiënt wordt uitgevoerd.

4. Waterbouw

De bouw van kademuren en bruggen is specialistisch werk, waarbij niet alleen kennis en ervaring, maar ook het juiste materieel van cruciaal belang zijn. Met onze specialisten en geavanceerd materieel zorgen we voor een gedegen onderzoek van bestaande constructies voordat wij deze gaan vervangen. En met een eigen netwerk van transporthubs en een vloot van schone, stille schepen kunnen we het benodigde materiaal op een duurzame manier naar de binnenstad transporteren zonder het wegennetwerk te belasten.

5. Onderzoek

Voor het uitvoeren van een bouwproject is een goed, gedegen onderzoek cruciaal. Met ons eigen team van gespecialiseerde medewerkers en geavanceerd meetmateriaal zijn we in staat een breed scala aan onderzoeken voor je uit te voeren. Of het nu gaat om het analyseren van bodem- of infrastructuren of het maken van een onderhoudsanalyse van kustwerken, kademuren of bruggen… wij zorgen ervoor dat het snel en gedegen gebeurt. En natuurlijk ontvang je van ons een overzichtelijk onderzoeksrapport met alle bevindingen.

6. Werken in verontreinigde omstandigheden

Werken in of met verontreinigde grond vereist de juiste kennis en veel ervaring. Met ons technisch geschoolde team van o.a. DLP-ers en HVK-ers hebben wij talloze projecten succesvol uitgevoerd. We beschikken over een ruim arsenaal aan gecertificeerde, technisch geschikte middelen (van materieel tot beschermende kleding) en werken volgens strikte landelijke protocollen die nodig zijn voor het saneren van verontreinigde grond.

Wij zijn trots op onze innovaties
Enkele inspirerende projecten
Social return met échte impact

Een circulaire economie zien wij ook als een inclusieve economie. Als werkgever van meer dan 150 mensen willen wij daarom graag een bijdrage te leveren aan het (her)introduceren van jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Om dit voor elkaar te krijgen zijn wij een “werkend leren” programma gestart, waarbij jongeren na een kort voorschakeltraject in dienst worden genomen van het praktijkopleidingsinstituut GWW. Na het afronden van een tweejarige opleiding bieden wij hun 100% baangarantie. Inmiddels hebben wij bij de Rutte Groep 20 uitstekend functionerende jongeren in dienst.

Kom werken bij de Rutte Groep!

Ons team bestaat uit mensen met een drive om onze bouw beter en duurzamer te maken. Uit vrijdenkers en omdenkers met nieuwe ideeën, die ze samen met anderen kunnen omzetten in praktische toepassingen. Met een open vizier en een flink doorzettingsvermogen. Ben jij zo iemand, laat het ons weten! We zijn altijd op zoek naar bevlogen professionals: van technisch tekenaars tot werktuigbouwkundigen en ingenieurs. Maar ook naar milieudeskundigen, uitvoerders, voormannen en stratenmakers. Want samen kunnen wij de bouw veranderen!

Vacatures
Neem contact met ons op

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen je volgende bouwproject écht duurzaam te maken? Bel ons op 020-280 59 50 of vul het onderstaande formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

    Back To Top