Wegenbouwbedrijf J. Rutte B.V. is een grote speler in het plaatsen van ondergrondse afvalinzamelingsystemen in Nederland. Inmiddels zijn er meer dan 10.000 van deze systemen geplaatst. Sinds 1992 hebben we deze discipline eigen gemaakt en geperfectioneerd. Graafmachines en vrachtwagens zijn uitgerust met de laatste technieken en speciaal ontwikkeld voor het plaatsen van ondergrondse afvalinzamelingsystemen. Personeel is gediplomeerd en heeft inmiddels veel ervaring opgebouwd door heel Nederland, inclusief de grote steden Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Wegenbouwbedrijf J. Rutte B.V. heeft circa 60 werknemers in vaste dienst waarvan er circa 20 gespecialiseerd zijn in het plaatsen van ondergrondse afvalinzamelingsystemen. Alle machines en middelen inclusief bronpompen hebben wij in eigen beheer en onderhoud en zijn hierdoor niet afhankelijk van derden.

Ons bedrijf is tevens gecertificeerd in BRL 7000 waardoor er ook geplaatst kan worden op locaties met vervuilde grond. Wij ontzorgen op dat moment de opdrachtgever en nemen alle handelingen voor hem uit handen.

Wegenbouwbedrijf J. Rutte B.V. is tevens VCA**, en NEN-EN-ISO 9001:2015 gecertificeerd, waardoor de opdrachtgever erop kan vertrouwen dat er veilig gewerkt wordt met gekeurd materieel, gekwalificeerd personeel en een kwaliteitssysteem waardoor het gehele project op een gestructureerde manier verloopt.